Referenties online coaching

Natuurlijk kunnen wij je vertellen wat online coaching voor je kan doen. En ook wat onze goede ervaringen met HeyCoach zijn. Maar is het niet interessanter om te horen wat onze klanten van HeyCoach vinden?

In de onderstaande cases lees je klantervaringen. Als je klikt op ‘Download de case’, lees je ook wat de visie van de coach op de casus is. Zo krijg je een 360 graden beeld van HeyCoach in de praktijk.

Case 1

’Een luisterend oor en precies de juiste vragen’

‘Ik snapte er eigenlijk niets van: ik heb interessant werk wat ik met plezier doe en prettige collega’s om samen te werken. Waarom ging ik dan toch met steeds meer tegenzin en minder energie naar mijn werk? Omdat ik de overtuiging had dat ik niets te klagen had, hield ik de gevoelens van tegenzin liever voor me. Totdat ik hoorde van HeyCoach: dat gaf me de mogelijkheid om er wel met iemand over te praten. De coach heeft om te beginnen vooral naar me geluisterd. Na een poosje maakte hij me er op attent dat ik veel sprak over het belang dat ik hecht aan ‘waardering krijgen’ voor wat ik doe en ‘van betekenis zijn’. Hij opperde: ‘zou het misschien zo kunnen zijn dat je je onbewust zorgen maakt over hoe je je leven vorm gaat geven en waardering gaat krijgen als je over een paar jaar met pensioen gaat?’ Nou ja … die link had ik helemaal niet gelegd! Maar hij had gelijk: ik ben 60 en dat pensioen is dus echt in zicht … Ik realiseerde me dat ik niet wilde nadenken over stoppen met werken of liever gezegd: vooral niet over hoe ik mijn leven daarna invulling en dus betekenis wilde geven. Met dit inzicht kon ik verder. Met gewoon plezier hebben in het werk wat ik nu nog doe, maar ook concreet aan de slag gaan met nadenken over de jaren daarna. Inmiddels realiseer me dat er ook na je pensioen zoveel mogelijkheden zijn om iets bij te dragen!

Case 2

’Heycoach hielp me omgaan met mijn spanningsklachten’

‘Ik heb een drukke baan in de Retail met ambities om verder door te groeien binnen het bedrijf. In combinatie met de dagelijkse beslommeringen in mijn privéleven, had ik veel op mijn bord liggen. Mede daardoor kreeg ik last kreeg van ernstige spanningsklachten en moest ik regelmatig verzuimen. Dat vond ik heel vervelend en ook mijn collega’s wisten niet of ze op me konden rekenen.
Ik meldde me bij mijn huisarts, maar heb ook contact gezocht met Heycoach. Tot mijn verbazing is het gelukt om met de drie uren coachtijd grip te krijgen op mijn spanningsklachten. De coach en ik hebben gemaild en gebeld. Ze heeft naar me geluisterd en me aan het denken gezet over de oorzaak van mijn klachten, maar vooral over hoe ik er mee omging. Zoals ze uitlegde: ieder mens heeft last van spanningen. Of die je teveel worden heeft veel te maken met hoe je er mee omgaat. Met dat inzicht kon ik iets aan mijn klachten doen. Bijvoorbeeld met behulp van de ademhalingsoefeningen die we samen hebben toegepast. Ja, ik heb nog steeds wel ‘ns last van spanningen, maar ik weet ik nu hoe ik er mee om kan gaan. Ik heb sinds de coaching niet meer hoeven verzuimen en ben weer volledig aan het werk.’

Aanmelden voor HeyCoach of vragen?

Ga naar de inhoud